Any Size, Any Gauge Socks opskriften er klar!

Endelig, endelig fik jeg “Any Size, Any Gauge Socks” opskriften sat til salg på Ravelry og på min hjemmeside - på engelsk indtil videre. Jeg ville have sat nogle bedre billeder ind, men må nok se i øjenene, at det har lange udsigter med et nyt kamera. Håber at opskriften sælger rigtigt godt, så kan de være, jeg får råd til kameraet. Her til venstre, er et par sokker jeg stikkede til Madeline, en lille pige i New York.

Lidt om opskriften, den er interaktiv, og kan bruges fra baby til herre størrelse, med strømpegarn lige til tykt, bulky garn. Man skal bare taste omkredsen af benet ind sammen med sin strikkefasthed, hvorefter alle beregninger af maskeantal mv. sker automatisk. Og opskriften kan bruges igen og igen. Det ER da smart! Til højre et par i herrestørrelse – de er allerede godt brugt. Jeg har også brugt opskriften til mine flammesokker,  som jeg elsker.

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>