Beregn moms og told ved garnkøb i udlandet

Beregn om det kan betale sig at købe garn i udlandet. Her kan du beregne hvor meget moms, told og gebyrer der bliver lagt på ved indkøb af garn indenfor eller udenfor EU. Indtast værdierne, og den totale pris og pris pr. garnnøgle incl. gebyrer, told og moms bliver beregnet – i danske kroner. Se en kort forklaring nederst på siden om hvordan beregningerne er udført.

Lidt forklaring:

Der betales IKKE moms eller told for garn købt indenfor EU. Derfor er den samlede pris blot prisen for garn plus fragt. For køb udenfor EU gælder følgende: Ligger prisen  for garnet incl. fragt mellem 80 og 1150 kr, skal der betales moms, men ikke told, samt et gebyr til postvæsenet på 160 kr. Er prisen højere end 1150 kr, skal der betales moms, told samt gebyret til postvæsenet  Her forudsættes at beløbet der handles for er over 80 kr.  Toldsatsen er sat til 5% , som er en typisk værdi for garn i nøgler (for uld og bomuld). I enkelte tilfælde er satsen lavere (3.8%), men det er der ikke taget højde for i denne beregner. Satser og beløbsgrænser er fundet på Told og Skats hjemmeside, www.skat.dk, og er gældende pr.27 maj, 2013. Beregneren stilles til rådighed uden ansvar.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>