Beregning af moms og told ved garnkøb

Jeg lader mig ofte friste af tilbud på garn i amerikanske online butikker. F.eks har Webs lige nu tilbud på Cascade 220 til $5.45 – det er jo billigt og nærmest uimodståeligt. Men som det rationelle menneske jeg er, regner jeg lidt på det, og finder ud af at køber jeg f.eks. 10 nøgler hos Webs, ender jeg med en pris pr. nøgle på 73.64, og det er måske lige i overkanten. Køber jeg til gengæld 100 nøgler, bliver prisen pr nøgle 45.86 kr – forudsat, at jeg har fået det med fragten rigtigt. Til gengæld skal jeg have 4586 kr op af lommen!  Måske skulle jeg bare tage derover og hente det selv? Nå, men lignende overvejelser har jeg været ude i mange gange, og tasterne på min lommeregner er slidt helt ned, efter alle mine forsøg på  at regne ud, hvor mange nøgler man skal købe, for at prisen kan konkurrere med prisen i Danmark eller EU.

For at gøre det hele lidt nemmere, har jeg “automatiseret” beregningerne i min “online told og moms-beregner for garn”, så man blot skal taste ind hvor mange nøgler man vil købe, prisen, fragt og valuta-kursen – og vupti, så beregnes prisen i danske kroner, incl. moms, told og gebyrer, hvor det er aktuelt. Måske kan andre få glæde af beregneren, under alle omstændigheder kan den findes her, Sandholts fantastiske told og momsberegner for garn købt i udlandet.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>