Bjørnebluse med korte ærmer

Så er Bjørneblusen færdig! Jeg er godt tilfreds med, hvordan det er muligt at opnå et elegant resultat med et superenkelt design. Blusen er strikket oppefra og ned, hvilket kan være en fordel set ud fra et konstruktions-synspunkt. Pasformen er blevet perfekt, og det er skønt at kunne prøve trøjen på undervejs, så længden kan tilpasses. Jeg havde lavet alle beregninger på forhånd, og det er nok sådan, jeg arbejder bedst. I dette tilfælde med den enkle sweater strikket i mohair, som notorisk er svær at trævle op, har det i hvert fald været en fordel. På den anden side er jeg ikke sikker på, at oppefra og ned strik bliver min favorit-måde at strikke trøjer og bluser på i det lange løb. Dejligt at have metoden i repertoiret, og fantastisk, at arbejdet er færdigt, når strikningen er færdigt, men jeg synes ikke, at det at være fri for at montere strikketøjet til sidst helt opvejer besværet med at sidde med et stort strikketøj undervejs. Men jeg er jo i virkligheden heller ikke ked af at montere.

Blusen har det retro-look som jeg elsker allermest, og jeg glæder mig til at skulle have den på sammen med mit nye, blå silketørklæde, når jeg skal ud at spise i aften.

(Jeg skal nok lige vænne mig til mit nye kamera, jeg er ikke helt tilfreds med billedernes kvalitet – men jeg synes min smukke model kompenserer for fotografens manglende evner.)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>