En tehætte med blomster

Når en kaffesøster som jeg begynder at drikke te for alvor, kræver det lidt ekstra. Kun den fineste te-hætte er god nok. Jeg har længe haft kig på  gamle opskrifter på de fantastiske engelske te-hætter, overpyntede, alt for meget, og uimodståelige, som de er. Jeg glædes dagligt over min version, både når jeg drikker te, og når den blot pynter på køkkenbordet. Jeg er nu kommet i en helt anden liga i forhold til te-drikning. 

Opskriften kan findes her – sammen med mange andre flotte tea cosies. Blomsterne har jeg fundet inspiration til  i”100 Flowers to Knit and Crochet” af Lesley Stanfield. Jeg har brugt noget af mit hjemmefarvede BFL til selve hætten, Cascade 220 til de hæklede blomster.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>