Fin lænkekant

Her er en vejledning til hvordan man kan lave en fin lænkekant på sit strikketøj. Jeg synes det er lettere at få denne kant fin end ved at tage den første maske løst af. Jeg skal i gang med et projekt, som består af stykker der hækles sammen til en trøje, og det er derfor vigtigt at kanten er jævn og regelmæssig. (Og kanten ER fin, selvom det måske er svært at se på det ufokuserede billede. Jeg ønsker mig stadigvæk et nyt kamera)

Vejledning: * Strik til sidste maske på pinden. Tag sidste maske vrang løst af ved at (stik højre strikkepind ind i masken forfra med garnet over pinden). Når der vendes, sidder garnet nu på bagsiden af strikketøjet. Strik første maske på næste pind drejet ret, idet der stikkes ind i masken forfra. Gentag fra * . 

2 comments

 1. Gitte Ammitzbøll Langholm

  Jeg har købt mønster til Kite på Charles!!!!!!!!!!Bestilt mønster på dansk!!!!!Men det kom på engelsk hvordan får jeg mit danske mønster!!!!!1

 2. Sandholt

  Kære Gitte,

  Mønsteret til Kite at the Charles på dansk har været trykt i Hendes Verden nr. 45, 2012, og kan ikke købes online. Det er kun den engelske, interaktive version der er til salg online. Det er selvfølgelig irriterende, hvis du har regnet med at få den danske version. Jeg hjælper gerne med at oversætte de engelske udtryk, eller du kan få dine penge tilbage, hvis du hellere vil det. Send mig en mail, så finder vi ud af det.

  Venlig hilsen
  -inge

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>