Grænsedragning – og et tilbud

Alle har vel brug for at sætte grænser i et eller andet omfang. Det kan være personlige grænser, eller helt konkret. Som nu min nabo, der har behov for at hegne hele grunden ind med et to meter højt metalhegn. Jeg ved ikke helt om det er for at holde beboerne inde, eller for at holde naboerne ude? Grænsedragning sker også i mere overført betydning, f.eks en afgrænsningsproblematik  - hvordan får jeg defineret mit emne? Der er skrevet bøger om det.

Så er der jo dem der forstår verden ud fra et strikketøj. Mit bidrag her er huen, K-T Boundary Hat, som jeg designede for 2 år siden. Den er inspireret af en ret markant grænse, nemlig den geologiske grænse der markerer overgangen mellem Kridt og Tertiær. Det var på de tidspunkt dinosauerne uddøde. Grænsen er markeret af fiskelerslaget i Stevns Klint, se nærmere her.

Inspiration til huen fik jeg fra seimiske tolkninger. Det seismiske output er en baggrund bestående af en grå tekstur, og den geologen der tolker seismikken, markerer overgangene mellem de geologiske lag med farvefulde linier, typisk i grundfarverne rød, grøn og blå.

Opskriften på huen er gratis i hele oktober måned ved køb af en af mine andre opskrifter på Ravelry. Gør brug af tilbuddet ved at tilføje opskriften til din kurv, og anvend koden SettingBoundaries

Forresten – opskriften er også gratis for eksisterende kunder.

God strikkelyst!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>