Min dårligst sælgende opskrift

Min kundesimulator – eller min evne til at regne ud hvilke opskrifter der bliver populære – er desværre ikke så veludviklet. Jeg holder selv rigtigt meget af Fools Gold Beret som jeg designede sidste år, og jeg fandt to rigtigt kønne modeller til fotografierne. Det er en enkel barret, med en perlebort på kanten. Hurtigt strikket, a rewarding project, som de siger på engelsk. Meeen, der er kun solgt et eksemplar af den på Ravelry til dato!  Den har været featured in Pattenfish’s nyhedsbrev, hvilket boostede salget på Patternfish i foråret. Jeg troede umiddelbart at der måtte være en fejl i deres shop, men der var jo så en naturlig forklaring på det pludselige salg.

Da to piger, som jeg kender, var små, afholdt de lawn sale foran vores rækkehus i Toronto, med legetøj der ikke skulle rejse med hjem til Danmark. Det var småt med kunderne, vi boede ikke ligefrem på et hovedstrøg, men med deres vestjyske aner, fandt de snart på råd – de satte priserne ned!

Jeg vil forsøge  samme taktik med Fools Gold – 50% off indtil d. 25 december 2012, i klar forventning om at SÅ kommer gennembruddet nok. Brug koden FoolsGold ved checkout (klik på “use a coupon code”)

PS opskriften er kun på engelsk, men den er til gengæld ikke så kompliceret.

PPS Fools Gold er det engelske udtryk for mineralet Pyrit, som til forveksling ligner guld.

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>