Pigernes Røde Baron

 

Nu er jeg færdig med at strikke sports-tøjet til Kiboko Bondo. Det er blevet til en trøje, et par løbebukser, med god bevægelsesfrihed, og en hjelm. Kiboko ligner Den Røde Baron på en prik, og det er vel slet ikke så ringe endda.  Jeg har haft stor glæde af de tips og tricks jeg har lært på Louise Klints kurser på Håndarbejdes Fremme, når jeg har skullet formgive tøjet til Kiboko – en flodhests anatomi kan godt være en udfordring at strikke til! Jeg skriver mere om konstruktionen af outfittet senere.

Broderiet er ikke færdigt endnu, men nu har jeg afkodet det, så jeg mangler blot at gøre det færdigt.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>