Så er julestrikningen skudt i gang!

En lille nisserygsæk kan man vel altid bruge, især når vi nu nærmer os december måned. Jeg har brugt rygsækken her til at teste forskellige teknikker, som jeg ikke har været så fortrolig med. Løbegangen forneden er strikket i dobbeltstrik, som er strikket sammen så der dannes – ja, en løbegang. Derefter fortsatte jeg lidt i dobbeltstrik, delte arbejdet, og forsatte på rundpind. Næste gang vil jeg bruge en tyndere pind til dobbeltstrik, der er ret stor forskel på strikkefastheden mellem det rundstrikkede og det dobbeltstrikkede. Klappen er ligeledes strikket i dobbeltstrik. Jeg havde lidt svært ved at få kanterne på klappen pæne med indtagningerne, og de skulle også helst være ens. Det bliver det næste at udforske.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>