Surprise Banana Cake

Sagde jeg at denne blog kun ville være om strik? Nå, men jeg har ombestemt mig, for I skal i hvert fald ikke snydes for opskriften på Inge’s Surprise Banana Cake. Den kommer her:

3 æg
175g sukker
1 tsk vanilie essens
150g hvedemel
100g smeltet  smør
1tsk bagepulver
50g hakkede valnødder
1 moset banan
2 spk kakao

1 lille sandkageform

Pisk æg, sukker og vaniliesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver godt. Bland mel/bagepulver blandingen i dejen skiftevis med det smeltede smør. Bland de hakkede valnødder i. Vend den mosede banan i. Tag ca. 3 dl dej fra og rør kakao i. Hæld halvdelen af den tilbageværende dej i den smurte form, derefter dejen med kakao, og til sidst resten af dejen.

Bag 50-55 min ved 175 grader C.

Nåe, ja, det er blot en hybrid mellem en marmorkage og en banankage, men den smager godt, og er nem at ty til, når man ikke lige kan finde ud af, om man skal bage sandkage, chokoladekage eller banankage. Den vil nok også smage godt med appelsinsaft, det prøver jeg næste gang. Eller kaffe, eller…

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>