Test strik, halstørklæde med hætte

Jeg har nu alle de teststrikkere jeg skal bruge. Tak.

OM DESIGNET: Et meget hurtigt patentstrikket halstørklæde med hætte. Blød og varm på en kold dag, gør halstørklædet til denne vinters favorit tilbehør. Formen af hætten følgerhovedet på en meget flatterende måde, og den kan bæres som et almindeligt, klassisk tørklæde også. Vrangsiden er lige så smuk som retsiden, kun et trænet øje kan se forskel. Faktisk er vrangsiden udad på fotografierne. Tørklædet er strikket på store pinde i tykt, blødt uld, så det strikkes op hurtigt. Patentstrik er et meget enkelt og ligetil mønster og en af mine personlige favoritter. Almindelig patentstrik består udelukkende af omslag og ret masker ingen vrang masker. Mønstret indeholder kun almindelige strikke udtryk, og ingen ny terminologi indføres, så det mønster er et perfekt projekt for begyndere der skal lære at strikke patentstrik.

INFORMATION OM TESTEN: Jeg vil gerne have opskriften teststrikket, dels for klarhed, læsbarhed, evt. rettelser til danske strikkeudtryk og fejl, dels for at “booste” antallet af projekter på Ravelry. Teststrikkerne forventes dels at strikke tørklædet, dels at uploade billeder af det færdige projekt til Ravelry. Det vil være dejligt med foto-opdateringer undervejs også. Der er ingen kompensation, bortset fra at opskriften jo naturligvis er gratis.

Start: Mandag d. 5 november, 2012
Deadline: Tirsdag d. 20 november, 2012
Materialer: knap 400 m “bulky” garn. Jeg har brugt Fritidsgarn fra Sandnes Redskaber: et par 7mm pinde. Stoppenål. Evt. to maskemarkører.
Sværhedsgrad: Avanceret begynder
Kommunikation: Al kommunikation sker via det lukkede test strikkerforum på min hjemmeside, ingesandholt.dk. Jeg forventer at teststrikkerne løbende opdaterer tråden, mindst hver 4.dag. Jeg vil løbende poste alle korrektioner under “rettelser”, så de er samlet eet sted.

TILMELDINGEN ER LUKKET

 

Posted in