To nye strikkeapps

Jeg har lagt to strikke apps til android telefoner op på Googles Play butik. Den ene beregner hvordan man fordeler ud eller indtagninger jævnt (søg efter Tag ud – Tag ind), den anden beregner maskeantal og udtagninger for en helt simpel genser-grundmodel (søg efter Kofteberegner). Se under menupunktet “mine apps” i menuer øverst for en nærmere beskrivelse af de to apps. En håndfuld venlige medlemmer af Koftegruppen på facebook har afprøvet dem for mig først, så jeg ved, de fungerer på andre modeller end blot min telefon :-) De stilles til rådighed som de er, og jeg tager intet ansvar for eventuelle fejl og katastrofer opstået som følge af brug af app’en.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>