Vanvittig fugledag i NV

I morges vågnede vi op til et pæretræ fuldt af silkehaler (Bombycilla garrulus). Lidt senere, da jeg sad i kontoret, hørte jeg en voldsom larm fra haven – silkehalerne havde hentet deres venner! Der var over 100. Og så var der ellers party i frugtplantagen. Jeg har læst, at silkehaler ikke bliver berusede af den gærede frugt, deres lever er nemlig stor, så de kan klare mosten. Jeg syntes nu alligevel jeg fornemmede en lettere animeret stemning.

Nå, men festen sluttede ikke der, lidt senere var der en Stor Flagspætte (Dendrocopos major) uden for kontorvinduet. Den var desværre væk, inden jeg fik hentet kameraet, men til gengæld fik jeg skudt et billede af en lille Gærdesmutte (Troglodytes troglodytes). Der var også en Blåmejse (Cyanistes caeruleus), som vi jævnligt har besøg af sammen med Musvitter (Parus major). Så mangler jeg bare at se vores lille Rødhals (Erithacus rubecula), som bor på terrassen.

PS – Wilma (the cat) tilbringer heldigvis det meste af døgnet, meget dekorativt, i sin nye yndlingsstol i stuen. Hun må endelig ikke få nys om spisekammeret i haven!

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>